CERCUL DE CREATIE LITERARA - PROF. SERBAN-GURAU MARIA MIRABELA:

  • 13 Ianuarie 2023 – Activitate extracerc. Să ne amintim de ”Mihai Eminescu”! Elevii au retrăit frumusețea textelor eminesciene prin poezie, muzică și balet.

  • 18 decembrie 2022- elevi ai cercului de Creație literară au participat la proiectul Poveste de Crăciun, desfășurat în parteneriat cu Școala Gimnazială Olari și Biserica Adormirea Maicii Domnului din aceeași localitate.
  • 16 decembrie 2022 – elevi ai cercului de Creație literară au participat la realizarea unui spectacol magic, dedicat sărbătorilor de iarnă, la Prahova Value Centre. Copiii au fost răsplătiți de gazde cu dulciuri și aplauze.

  • 15 decembrie 2022 - elevi ai cercului de Creație literară au participat cu momente artistice la "Spectacolul de Crăciun" organizat de Palatul Copiilor Ploiesti. Tot în cadrul evenimentului, invitații au participat la Târgul de Crăciun, organizat cu ajutorul copiilor, profesorilor și părințiilor copiilor de la palat. Aceștia au realizat felicitări și decorațiuni specifice, dedicate celei mai frumoase perioade din an, Crăciunul. Târgul s-a desfășurat în foaierul Sălii Europa. Banii strânși în urma Târgului de Crăciun au fost donați Așezământului pentru Copii „Leagăn prins de stele”, de la Mânăstirea Turnu, Prahova. Dar din suflete de copii, pentru suflete de copii!

  • 29 Noiembrie 2022 – Activitate extracerc: ”Ziua Națională a României”. Copiii și-au arătat dragostea de țară atât în texte proprii, cât și cântând.

  • 16 noiembrie 2022 - "Călătorie în lumea orchestrei simfonice". Ne-am bucurat de prezența echipei Edumusik de la Filarmonica Ploiești, care a susținut o lecție de educație muzicală interactivă. Copiii au descoperit universul fascinant al instrumentelor și sonorităților atât de diverse ale unei orchestre simfonice. Audițiile muzicale s-au îmbinat cu jocuri didactice și studiul fișelor din caietul tematic. Copiii au descoperit lucruri noi, completându-și cultura muzicală într-un mod placut și relaxant
  • 9 Noiembrie 2022 –  ”NOI PLANTĂM”! TU CE FACI? Activitate în cadrul proiectului ”Prahova verde-eco-responsabilitate și solidaritate cu Pământul”, în cadrul protocolui încheiat cu Alianța Franceză. Elevii au plantat în curtea palatului flori de toamnă.
  • Sâmbătă, 15 octombrie 2022, copii ai cercului de Creație literară au participat la evenimentul intitulat "Acei oameni minunați și mașinile lor zburătoare", organizat de Asociația  ”Suntem România", si găzduit la Sala Coloanelor de Muzeul Județean de Științe ale Naturii, prezentând câteva momente artistice.

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout